1. Januar

Dine nytårstømmermænd har aldrig haft det bedre

Når du vågner nytårsdag og boblerne har steget dig til hovedet, skal du først og fremmest glemme alt om den halvbagte nytårstorsk, du fik serveret nede i forsamlingshuet aftenen inden. Det handler nemlig om at tænke positivt, når det nye år på ny, er begyndt. Her vil vi gerne hjælpe dig med at finde de bedste nytårsforsæt frem, så du kan starte 2017 med bravour. En god start på 2017 må selvfølgelig være, at du hurtigst muligt for registreret dig som bruger hos en af vores utallige online bookmakere. 1. Januar er nemlig en rigtig fodbolddag i England, og denne første dag i året, er bestemt ikke nogen undtagelse. Når du vågner hen ad eftermiddagen, er der nemlig allerede godt gang i grønsværen, når Watford tager imod de hvidblusede slyngler fra Tottenham. 

Når Tottenham spiller, vil du nok mærke, at torsken fra i går stadig sidder i halsen. Men bare rolig, der er hjælp på vej. For umiddelbart efter spiller Arsenal, hvilket nok skal få torsken op igen. Herefter kan du rigtig nyde de mange online live odds, som vores bookmakere tilbyder. Arsenals hjemmekamp mod Crystal Palace, kan nemlig sagtens blive garant for en særdeles aktiv live børs, der nok skal sluge din telefon for strøm, inden kampen er omme.
Uanset hvem du holder med, og hvilke odds du finder interessante, kan vi i hvert fald godt garantere, at 1. Januar bliver en stærk dag. Her erstatter vi tømmermænd med spænding og rige muligheder for at vinde den helt