Grand Crown

Grand Crown

Grand Crown er en digital spilleautomat skabt af spiludvikleren Neogames. Vi er med Grand Crown gået helt tilbage til rødderne, for der er her tale om en næsten arketypisk maskine, som man husker dem fra da man var barn i tivoli. Det er næsten indbegrebet af en enarmet tyveknægt – den har færre tromler, færre gevinstlinjer og den er prydet med symboler fra de velkendte klassiske automater fra gamle dage.
Det er et rent nostalgi trip at spinne tromlerne på Grand Crown og du kan blandt andet gøre det på Dansk777 Casino.

Setuppet

Maskinen har 3 tromler med 3 rækker hver og i alt 9 synlige symboler på tromlerne. Symbolerne bliver ikke mere klassiske. Der er de gamle velkendte barer, de tre 7-taller, kongekroner, stjerner, juveler og selvfølgelig også kirsebær. Farverne er holdt i rødlige toner og med guldnuancer, så man får følelsen af at være hensat til et kongeslot. Musikken der akkompagnerer spillet er også hentet fra det royale, da tonerne mest af alt lyder som kammermusik ved hoffet.

Indsats

Maskinen tillader spil på alt fra 1 til i alt 5 linjer. Minimums indsatsen pr linje er 1 krone og maksimums indsatsen 100 kroner. Det vil sige at du pr spin kan spille helt ned til 1 krone, mens din maksimale samlede indsats kan stryge helt op på i alt 500 kroner, hvis du ønsker at spille maksimum indsatsen pr linje og afdække samtlige 5 linjer på maskinen.
Der er altså en rig mulighed for at variere sine indsatser alt efter hvilket spillehumør man lige er i, eller alt efter hvordan privatøkonomien lige har det på det pågældende tidspunkt.

Gevinst

Det handler ganske enkelt om at ramme 1 til flere ens symboler på en eller flere af sine gevinstlinjer på tromlerne.  De lavest betalende symboler på automaten er selvfølgelig kirsebærrene. Et kirsebær kaster din indsats sølle to gange igen. Den maksimale gevinst hentes på kongekronerne som kan udløse op til 10.000. En kongekrone alene kan også kaste noget af sig, da den fungerer som joker på tromlerne og fordobler din potentielle indsats.

Konklusion

Grand Crown er en super hyggelig automat, som både underholder og skaber spænding. Alene for sin enkelhed og sin velkendte nostalgiske charme er den et besøg værd, men den har dog også flere kvaliteter i sig selv. Det er ikke kun for de gamle minders skyld at man bør prøve en tur på tromlerne, for der er ret gode gevinst muligheder og der er en god mulighed for hele tiden at justere sine indsatser alt efter dagens temperament og økonomi.